Svetovanje, načrtovanje, namestitev & vzdrževanje

Podjetje Domani d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Poznajo so nas kot kvalitetne dobavitelje, montažerje in serviserje namakalnih naprav. S trideset letnimi izkušnjami in referencami na javnih in zasebnih objektih, vam svetujemo pri postavitvi novih namakalnih sistemov ali rekonstrukciji obstoječih. Na podlagi pogovora in vaših želja, vam predlagamo najboljšo rešitev. Ko dosežemo konsenz želja in stroke, vam ponudimo najboljše materiale, ki bi jih uporabili pri postavitvi vašega namakalnega sistema.

Svetovanja, načrtovanja in montaže namakalnih sistemov opravljajmo za različna področja: hortikulture, vrtnarstva, sadjarstva, cvetličarstva in športnih objektov.

S skrbnim načrtovanjem optimanega namakalnega sistema vam zagotavimo trajno rešitev, ki vam bo nudila ugodje vrsto let, v vseh letnih časih, s čim manjšim vlaganjem časa in denarja v vzdrževanje. Namakalne opreme vam ne želimo samo prodati, ampak vam pri izboru in odločitvi tudi pomagamo z nasveti in dolgoletnimi izkušnjami.

V okviru vzdrževanja namakalnega sistema poskrbimo za jesensko konzervacijo in spomladanski zagon sistema. Zagotavljamo vam hitro dobavo in popravilo ter zamenjavo opreme ne samo v garancijskem roku ampak tudi kasneje. Morebitne poškodovane dele zamenjamo v najkrajšem času, saj nam to zagotavljata hitra dosegljivost materiala.

Ponujamo vam samo namakalne sisteme, ki so izdelani po najzahtevnejših standardih in nudijo uporabnikom dolgoletno zadovoljstvo. S preverjeno kakovostjo ponujenih rešitev vam zagotovimo večjo zanesljivost in dolgoletno nemoteno delovanje.

V podjetju Domani prisegamo na hitro odzivnost in maksimalno prilagodljivost. Ker cenimo svoje stranke, se posebej posvečamo zagotovilom za vaše trajno zadovoljstvo. Zaradi naše strokovnosti, dolgoletnih izkušenj in omenjenega pristopa k delu ste lahko mirni, da je vaša naložba v namakalni sitem premišljena in varna.